UKK

Miten teen geelikynnet kotona?

Kynsistudiosetit sisältävät kaikki aineet ja tarvikkeet sekä ohjeet geelikynsien tekoon kotona.

Miten geelikynnet tehdään?

Geelikynnet tehdään levittämällä ensin pohjustusgeeli, koristeet ja lakat sekä lopuksi päällysgeeli. Kaikkia geelivaiheita kovetetaan UV-lampulla.

Miksi kannattaa ottaa geelikynnet?

Geelikynnet ovat vaivattomat, kauniit, kellastumattomat ja sileät.

Kuinka usein geelikynsiä tulisi huoltaa?

Huoltoväli on yksilöllinen riippuen siitä, kuinka nopeasti omat kynnet kasvavat ja millaiseen rasitukseen kynnet joutuvat. Tavanomainen huoltoväli on noin 3-5 viikkoa.

Valitsenko geelikynnet tipillä vai ilman?

Jos omat kyntesi on sopivan pituiset, et tarvitse tippiä. Valitse tippi, jos kaipaat lisää pituutta ja näyttävyyttä kynsiisi.

Kenelle geelikynnet sopivat?

Geelikynnet soveltuvat kenelle tahansa, koska geelikynsien ei välttämättä tarvitse olla pitkät. Geelikynnet ovat myös mainio vahvistus ja suoja heikoille kynsille.

Miten geelikynsiä tulisi hoitaa?

Geelikynnet eivät vaadi paljon kotihoitoa. Geelikynsien päälle voi levittää väritöntä päällyslakkaa antamaan kiiltoa ja häivyttämään kynsien kasvukohtaa. Geelikynsiä voi viilata, jos reunat tuntuvat karheilta, tai jos haluat kynnen kasvaessa lyhentää kynsiäsi. Geelikynsiä ei ole syytä leikata, koska leikkaaminen voi murtaa geelikynnen. Kynsinauhoille on hyvä levittää päivittäin kynsinauhavoidetta tai -öljyä.

Voiko geelikynsiä lakata?

Geelikynsiä voi huoletta lakata haluamallaan tavalla. Kynsilakan poistoon tulisi kuitenkin aina käyttää asetonitonta kynsilakanpoistoainetta, koska asetoni haurastuttaa geeliä.