Geelikynnet kotona

Kun päätyy tekemään geelikynnet kotona, säästää paljon aikaa ja rahaa. Markkinoilla on tarjolla erityisesti kotona geelaukseen tarkoitettuja settejä. Suosittelemme laadukasta kynsistudiosettiä kotigeelaukseen.

geelikynsisettiSettit sisältävät kaikki geelikynsien tekoon tarvittavat aineet ja välineet. Geelikynnet ovat kauniit ja huolitellun näköiset, ja kynsien koristelussa on vain mielikuvitus rajana.

Huom! Geelauskäytäntö saattaa vaihdella eri merkkisten geelaussettien välillä, joten tarkasta aina käyttämäsi kotigeelaussetin tarkat käyttöohjeet pakkauksesta!

Ohje geelikynsien tekoon kotona

1. Desinfioi sekä viilaa kynnet, ja työnnä kynsinauhat. Kynsien pinta tulisi varovasti karhentaa bufferiviilalla, jotta geeli tarttuu kynnen pintaan paremmin.

2. Jos omat kyntesi ovat sopivan pituiset, geelaus voidaan tehdä ilman tippiä vahvistamaan ja suojaamaan kynsiäsi. Jos kuitenkin haluat kynteen lisää pituutta, kiinnitä tipit kynsien kärkiin. Tipit liimataan kynsiliimalla, jonka jälkeen ne voidaan muotoilla halutulla tavalla. Myös tipin pinta on hyvä karhentaa kevyesti viilaamalla.

3. Levitä kynsille pohjustusgeeli, joka silottaa kynnen karhean pinnan. Pohjustusgeeli levitetään kynnen päälle, jotta siitä saadaan sopivan paksuinen ja oikean muotoinen.

5. Tässä vaiheessa voit koristella kynnet halutulla tavalla.

6. Lisää toinen kerrot geelimassaa. Jokainen geelikerros kovetetaan UV-lampun alla.

7. Viilaa kynnet sileiksi ja muotoile ne, jos siihen on vielä tarvetta.

8. Viimeistele geelikynnet päällysgeelillä, ja koveteta ne UV-lampulla.

geelikynnet kotona